З  А  П  О  В  Е  Д

за защита от домашно насилие

 

гр. Шумен, 30.07.2015 год.

 

В   И М Е Т О  Н А    Н А Р О Д А

 

            Районният съдия при Районен съд гр. Шумен, като констатира, че решение № 642/30.07.2015 г. по гр.д. № 1822/2015 г. по описа на ШРС подлежи на изпълнение и на основание чл. 15, ал. 2 от Закона за защита от домашното насилие, разпореди да се издаде следната

 

З  А  П  О  В  Е  Д

за защита от домашно насилие

 

            ЗАДЪЛЖАВА Р.В.Р. с ЕГН **********, с адрес ***, ДА СЕ ВЪЗДЪРЖА от извършване на домашно насилие спрямо С.З.К. с ЕГН **********

            ОТСТРАНЯВА Р.В.Р. с ЕГН **********, с адрес ***, ОТ СЪВМЕСТНО ОБИТАВАНОТО със С.З.К. с ЕГН ********** ЖИЛИЩЕ, представляващо апартамент, находящ се в гр. Шумен, ул. „***” № 31, вх. 1, ет. 1, ап. 1, ЗА СРОК ОТ ЕДНА ГОДИНА, считано от влизане в сила на настоящото решение.

            ЗАБРАНЯВА на Р.В.Р. ДА ПРИБЛИЖАВА  ЖИЛИЩЕТО и МЕСТОРАБОТАТА – СОУ „Сава Доброплодни“ гр. Шумен, на С.З.К. с ЕГН **********, ЗА СРОК ОТ ЕДНА ГОДИНА, считано от влизане в сила на настоящото решение.

 

            При неизпълнение на настоящата заповед, на основание чл. 21, ал. 3 от ЗЗДН, нарушителят ще бъде задържан от полицейския орган, констатирал нарушението и ще бъде уведомена незабавно прокуратурата.

            Заповедта подлежи на незабавно изпълнение, следено от полицейските органи при РУ на МВР гр. Шумен (обжалването на решението, на основание чл. 17, ал. 3 от ЗЗДН, не спира изпълнението на заповедта).

 

            Тази заповед се издаде на С.З.К. с ЕГН **********, с адрес ***.

 

                                                                          Районен съдия: