Р А Й О Н Е Н   С Ъ Д  -  Ш У М Е Н

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

гр. Шумен, 23.09.2015 г.

 

Районният съдия при Шуменски районен съд на основание чл. 18 от ЗЗДН, като констатира, че Решение от 23.09.2015г. по гр. д. №2182/2015 г. по описа на ШРС подлежи на изпълнение, разпореди да се издаде следната  

ЗАПОВЕД

за защита, по силата на която

 

ЗАДЪЛЖАВА В.Н.Н., ЕГН **********, с адрес: ***, ДА СЕ ВЪЗДЪРЖА от извършване на домашно насилие над Б.Г.Н., ЕГН **********, с адрес: ***,  и двете й малолетните си деца  Н. В. Н., ЕГН ********** и Б. В. Н., ЕГН **********.

ЗАБРАНЯВА на В.Н.Н., ЕГН **********, с адрес: ***, ДА ПРИБЛИЖАВА Б.Г.Н., ЕГН **********,  жилището, в което живее същата, заедно с двете си малолетни деца Н. В. Н., ЕГН ********** и Б. В. Н., ЕГН **********, находящо се на адрес: ***,  местоработата на молителката, находяща се в гр. Шумен, пл. „Оборище“, м-н „Нирвана“,  както  и местата за социални контакти и отдих в момент, в който Б.Г.Н. и децата Н. В. Н. и Б. В. Н. ги посещават,  за срок от шест месеца, считано от датата на постановяване на съдебното решение – 23.09.2015 година.

 

При неизпълнение на заповедта, нарушителят ще бъде задържан от органите на РУ „Полиция”, съобразно  чл.21, ал.3 от ЗЗДН и ще бъде сезирана съответната прокуратура.     

 

Заповедта подлежи на незабавно изпълнение от РУ „Полиция” – гр. Шумен.

 

                                                            РАЙОНЕН СЪДИЯ: