Р А Й О Н Е Н  С Ъ Д - Ш У М Е Н

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

гр. Шумен, 16.05.2016 година

 

  Районният съдия при Шуменски районен съд на основание чл.18 от ЗЗДН, като констатира, че Решение №388/16.05.2016 г. по гр. д. №940/2016 г. по описа на ШРС подлежи на изпълнение, разпореди да се издаде следната          

З   А   П   О  В   Е   Д ,  

за защита,  по силата на която  

 

ЗАДЪЛЖАВА М.А.Д., ЕГН : **********, с адрес ***, ДА СЕ ВЪЗДЪРЖА ОТ ИЗВЪРШВАНЕ НА ДОМАШНО НАСИЛИЕ над К.С.Н., ЕГН : **********, с адрес ***.

 

ЗАБРАНЯВА на М.А.Д., ЕГН: **********, да приближава: жилището в гр. Шумен, бул. “Симеон Велики” № 11, вх. 3, ет. 3, ап. 55, обитавано от К.С.Н., ЕГН : **********, местоработата и – „Теси“ ООД, с адрес гр. Шумен, бул. Мадара № 48, местата и за социални контакти и отдих, за срок от 6 /шест/ месеца, без мярката /по отношение жилището/ да препятства постановените по ГД № 915/2014г., по описа на ШРС, мерки за лични отношения между М.А.Д., ЕГН: ********** и непълнолетното дете Кристиян Митков Д., ЕГН: **********.  

Предупреждава М.А.Д., ЕГН : ********** с адрес ***, че при неизпълнение на заповедта, констатирано от  полицейските органи, ще бъде задържан и ще бъде уведомена Районна прокуратура.  

   

    РАЙОНЕН СЪДИЯ: