Р А Й О Н Е Н  С Ъ Д - Ш У М Е Н

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

гр. Шумен, 19.09.2016 година

 

  Районният съдия при Шуменски районен съд на основание чл.18 от ЗЗДН, като констатира, че Решение №638 от 19.08.2016 год. по гр. д. №2070/2016 г. по описа на ШРС подлежи на изпълнение, разпореди да се издаде следната          

З   А   П   О  В   Е   Д ,  

за защита,  по силата на която  

 

ЗАДЪЛЖАВА Н. Е. М., ЕГН : **********, с адрес ***, ДА СЕ ВЪЗДЪРЖА ОТ ИЗВЪРШВАНЕ НА ДОМАШНО НАСИЛИЕ над М.Г.Р., ЕГН : **********; П.С.П., ЕГН : **********; Д.С.П., ЕГН : **********.

 

ЗАБРАНЯВА на Н. Е. М., ЕГН : **********, да приближава: жилището в гр. Ш*, обитавано от М.Г.Р., ЕГН : **********; П.С.П., ЕГН : ********** и Д.С.П., ЕГН : **********, тях, местоработата на М.Г.Р., ЕГН : ********** – „Купро Емайл“ ЕООД, посещаваните от децата учебни завения – СОУ „Сава Доброплодни“ и ПГСАГ “Милан Борисов“, и двете в гр. Шумен, местата за социални контакти на тримата и зала „Плиска“ в гр. Шумен за срок от 1 /една/ година.

 

При неизпълнение на заповедта нарушителят Н. Е. М., ЕГН : ********** с адрес ***, ще бъде задържан от полицейския орган, констатирал нарушението, и ще бъдат уведомени органите на Районна прокуратура, на основание чл.21, ал.2 от ЗЗДН.

   

    РАЙОНЕН СЪДИЯ: