О П Р Е Д Е Л Е Н И Е

 

510/22.2.2016г. , гр. Шумен

 

ШУМЕНСКИ РАЙОНЕН СЪД, VI - ти състав, в закрито заседание, проведено на двадесет и втори февруари през две хиляди и шестнадесета година, в състав:  

РАЙОНЕН СЪДИЯ: Б. Бойн

като разгледа докладваното от съдията гр. дело № 3207 по описа на ШРС за 2015г., за да се произнесе, взе предвид следното:

 

Производството по делото е образувано по повод предявена от Д.И.Д. *** срещу Л.А.З. ***, искова молба с правно основание чл.34 ЗС СК, за делба на недвижим имот находящ се в гр. Шумен, ул. „Асен Златаров“.

На 22.02.2016г. е постъпила молба от ищеца, в която се съдържа волеизявление за оттгляне на предявената молба и моли образуваното по нея производство да бъде прекратено.

Съдът, като взе предвид депозираната от ищцовата страна молба, както и че към настоящият момент не е необходимо съгласието на ответника, намира, че производството следва да бъде прекратено поради десезиране на настоящия съд, поради което

 

     О П Р Е Д Е Л И:

 

На основание чл. 232 ГПК, ПРЕКРАТЯВА производството по гражданско дело № 3207 по описа за 2015 год. на Шуменски районен съд, образувано по повод предявена от Д.И.Д., ЕГН **********, с адрес: *** срещу Л.А.З., ЕГН **********, с адрес: ***, искова молба с правно основание чл.34 ЗС, поради оттегляне на исковата молба.

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО подлежи на обжалване с частна жалба пред Шуменски окръжен съд в едноседмичен срок от получаване на съобщението за постановяването му.

 

                                 РАЙОНЕН СЪДИЯ: