О П Р Е Д Е Л И:

 

        ОДОБРЯВА постигнатата между страните спогодба, по силата на която:

 

ПРЕДОСТАВЯ упражняването на родителските права по отношение на В. А. И., ЕГН **********, на майката Ж.Е.А., ЕГН **********,***.

ПРЕДОСТАВЯ упражняването на родителските права по отношение на И. А. И., ЕГН **********, на майката Ж.Е.А., ЕГН **********,***.

ПРЕДОСТАВЯ упражняването на родителските права по отношение на М. А. И., ЕГН **********, на майката Ж.Е.А., ЕГН **********,***.

ОПРЕДЕЛЯ местоживеенето на детето В. А. И., ЕГН ********** , да бъде на адреса на майката Ж.Е.А., ЕГН **********,***.

ОПРЕДЕЛЯ местоживеенето на детето И. А. И., ЕГН **********, да бъде на адреса на майката Ж.Е.А., ЕГН **********,***.

        ОПРЕДЕЛЯ местоживеенето на детето М. А. И., ЕГН **********, да бъде на адреса на майката Ж.Е.А., ЕГН **********,***.

ОПРЕДЕЛЯ режим на лични контакти на бащата А.И.Й., ЕГН **********, с адрес: ***, с  детето В. А. И., ЕГН **********, както следва: всяка първа и трета събота и неделя от месеца от 10,00 часа първия ден до 17,00 часа в неделя, с преспиване, както и половината от Коледните и Великденски празници, 20 дни през лятото, когато майката не е в платен годишен отпуск и по един час в деня на рождения ден на детето.

ОПРЕДЕЛЯ режим на лични контакти на бащата А.И.Й., ЕГН **********, с адрес: ***, с  детето И. А. И., ЕГН **********, както следва: всяка първа и трета събота и неделя от месеца от 10,00 часа първия ден до 17,00 часа в неделя, с преспиване, както и половината от Коледните и Великденски празници, 20 дни през лятото, когато майката не е в платен годишен отпуск и по един час в деня на рождения ден на детето.

 

ОПРЕДЕЛЯ режим на лични контакти на бащата А.И.Й., ЕГН**********, с адрес: ***, с  детето М. А. И., ЕГН **********, както следва: всяка първа и трета събота и неделя от месеца от 10,00 часа първия ден до 17,00 часа в неделя, с преспиване, както и половината от Коледните и Великденски празници, 20 дни през лятото, когато майката не е в платен годишен отпуск и по един час в деня на рождения ден на детето.

ОСЪЖДА бащата А.И.Й., ЕГН **********, с адрес: ***, да заплаща месечна издръжка за минало време на детето В. А. И., ЕГН ********** чрез нейната майка и законен представител Ж.Е.А., ЕГН **********, в размер на 120лв., считано от 01.08.2016г. до 12.12.2016г., ведно със законната лихва до окончателното изплащане на сумата.

ОСЪЖДА бащата А.И.Й., ЕГН **********, с адрес: ***, да заплаща месечна издръжка за минало време на детето И. А. И., ЕГН ********** чрез неговата майка и законен представител Ж.Е.А., ЕГН **********, в размер на 120лв., считано от 01.08.2016г. до 12.12.2016г. , ведно със законната лихва до окончателното изплащане на сумата.

ОСЪЖДА бащата А.И.Й., ЕГН **********, с адрес: ***, да заплаща месечна издръжка за минало време на детето М. А. И., ЕГН ********** чрез неговата майка и законен представител Ж.Е.А., ЕГН **********, в размер на 120лв., считано от 01.08.2016г. до 12.12.2016г. , ведно със законната лихва до окончателното изплащане на сумата.

Ищцата Ж.Е.А., ЕГН ********** признава, че от тази сума- издръжка за минало време общо за трите деца, за първия месец е получила общо сумата от 100 евро, равностойността на която е 195,58лв.

Страните се споразумяват  общият размер на издръжката за минало време общо за трите деца да бъде заплатен до 30.06.2017г.

 

ОСЪЖДА бащата А.И.Й., ЕГН **********, с адрес: ***, да заплаща месечна издръжка на детето В. А. И., ЕГН ********** чрез нейната майка и законен представител Ж.Е.А., ЕГН **********, в размер на 120лв. занапред, считано от датата на подаването на исковата молба -12.12.2016г., с падеж до 10-то число на месеца, за който се дължи издръжката, ведно със законната лихва за всяка закъсняла вноска, до настъпване на законово основание за изменение или прекратяване на издръжката.

ОСЪЖДА бащата А.И.Й., ЕГН**********, с адрес: ***, да заплаща месечна издръжка на детето И. А. И., ЕГН **********   чрез

неговата майка и законен представител Ж.Е.А., ЕГН **********, в размер на 120лв. занапред, считано от датата на подаването на исковата молба -12.12.2016г., с падеж до 10-то число на месеца, за който се дължи издръжката, ведно със законната лихва за всяка закъсняла вноска, до настъпване на законово основание за изменение или прекратяване на издръжката.

 ОСЪЖДА бащата А.И.Й., ЕГН**********, с адрес: ***, да заплаща месечна издръжка на детето М. А. И., ЕГН ********** чрез неговата майка и законен представител Ж.Е.А., ЕГН **********, в размер на 120лв. за напред, считано от датата на подаването на исковата молба -12.12.2016г., с падеж до 10-то число на месеца, за който се дължи издръжката, ведно със законната лихва за всяка закъсняла вноска, до настъпване на законово основание за изменение или прекратяване на издръжката.

ОСЪЖДА бащата А.И.Й., ЕГН**********, с адрес: ***, да заплати държавна такса върху определените размери издръжка за минало време и издръжка за бъдеще време, в общ размер 295,20лв.( двеста деветдесет и пет лева и двадесет ст.), както и 05,00лв.(пет) лева при издаване на изпълнителен лист, които следва да се платят в полза на бюджета на съдебната власт, по сметка на ШРС./

 

Разноските по делото остават за страните, както са направени.

 

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО за одобряване на постигнатата спогодба е окончателно и не подлежи на обжалване.

 

ПРЕКРАТЯВА производството по гр. д. № 3103/2016г. по описа на ШРС, поради постигната спогодба.

 

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО за прекратяване на производството, подлежи на обжалване с частна жалба пред ШОС, в едноседмичен срок, считано от днес.