Р А Й О Н Е Н  С Ъ Д – Ш У М Е Н

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Гр. Шумен, 28.02.2018 г.  

 

Районният съдия при Шуменски районен съд на основание чл. 17 от ЗЗСДН, като констатира, че Решение от 28.02.2018 г. по гр. д. № 382/2018 г. по описа на ШРС подлежи на изпълнение, разпореди да се издаде следната

 

З А П О В Е Д,

по силата на която

 

ЗАДЪЛЖАВА Б.Б.С., ЕГН **********,*** да се въздържа от упражняване на домашно насилие спрямо В.Е.И., ЕГН ********** и малолетното дете А. Б.Б., ЕГН **********, и двамата с постоянен адрес: ***.  

ЗАБРАНЯВА на Б.Б.С., ЕГН **********,*** да се доближава до В.Е.И., ЕГН **********, до обитаваното от нея жилище, находящо се в гр. Шумен, ул. *** № 5, бл. 7, вх. 1, ап. 18, ет. 7, до местоработата й - „***“, находяща се на адрес: гр. Шумен, ул. *** № 94, както и до посещаваната от детето А. Б.Б. Детска градина „***“, намираща се в гр. Шумен за срок от 6 /шест/ месеца. 

 

НА ОСНОВАНИЕ чл. 5, ал. 4 от ЗЗДН НАЛАГА на Б.Б.С., ЕГН ********** глоба в размер на 200,00 /двеста/ лева.

 

ОСЪЖДА Б.Б.С., ЕГН ********** да заплати по сметка на ШРС държавна такса в размер на 25,00 лв. /двадесет и пет лева/ и 5,00 лв. /пет лева/ такса за издаване на изпълнителен лист.

 

В заповедта за изпълнение да се посочат последиците от неизпълнението й по смисъла на чл. 21, ал. 3 от ЗЗДН, а именно, че  при неизпълнение на заповедта на съда, полицейският орган, констатирал нарушението, задържа нарушителя и уведомява незабавно органите на прокуратурата. 

Решението подлежи на обжалване пред Шуменски окръжен съд в седемдневен срок от връчването му на страните.

На основание чл. 17, ал. 3 от ЗЗДН обжалването на решението не спира изпълнението на заповедта.

Преписи от решението и от издадената заповед да се връчат на страните и да се изпратят служебно на РУ - Шумен.

Възлага изпълнението на Заповедта на органите на РУ – Шумен към ОД на МВР – гр. Шумен.  

           

                                                            РАЙОНЕН СЪДИЯ: /п/ не се чете