ЗАПОВЕД ЗА ЗАЩИТА № 29

ГР.ШУМЕН, 9. 8.2018г.

В ИМЕТО НА НАРОДА

Съдия БИСТРА Р. БОЙН при Районен съд - Шумен Гражданска колегия VI състав като констатира, че Решение № 762/9.8.2018г. по Гражданско дело № 2125/2018г. по описа на Районен съд - Шумен подлежи на изпълнение, разпореди да се издаде следната

ЗАПОВЕД ЗА ЗАЩИТА

ПОСТАНОВЯВА МЕРКИ ЗА ЗАКРИЛА на основание чл.5, ал.1, т.1 от Закона за защита срещу домашното насилие, както следва:

ЗАДЪЛЖАВА Н.Б.С. с ЕГН: ********** с адрес: ***, ДА СЕ ВЪЗДЪРЖА ОТ ИЗВЪРШВАНЕ НА ДОМАШНО НАСИЛИЕ над малолетния О. Н. Б. с ЕГН: **********, роден на ***г.

ЗАБРАНЯВА на Н.Б.С. с ЕГН: ********** да приближава О. Н. Б. с ЕГН: ********** на разстояние по-малко от 100/сто метра/; жилището, в което живее детето в село Тимарево, местата им за социални контакти и отдих за както и училището в което е записано да учи детето II-ро ОУ „Д-р Петър Берон“ ЗА СРОК ШЕСТ МЕСЕЦА.

На основание чл.5, ал.1, т.5 ЗАДЪЛЖАВА  Н.Б.С. с ЕГН: ********** да посещава консултативни срещи към Детски център за застъпничество и подкрепа „Зона закрила“ Шумен за срок от шест месеца.

ПРЕДУПРЕЖДАВА Н.Б.С. ЕГН ********** с адрес *** , че съгласно чл.21, ал.2 от ЗЗДН при неизпълнение на заповедта констатирано от полицейските органи, същия ще бъде задържан и незабавно ще бъде уведомена прокуратурата.

Тази заповед се издава на Н.Ф.Д., ЕГН ********** с адрес ***.

ЗАПОВЕДТА на основание чл.21, ал.1 от ЗЗДН да се изпълни от полицейските органи по местоживеене на ответника.

РАЙОНЕН СЪДИЯ: ……………………..

/ БИСТРА Р. БОЙН /