1.ЗАДЪЛЖАВА М.Г.Д.,  ЕГН **********, адрес : с.Васил Друмево  да се въздържа от упражняване на домашно насилие спрямо Х.К.Х., ЕГН **********, адрес ***08  .

2. ЗАБРАНЯВА  на М.Г.Д.,  ЕГН **********, адрес : с.Васил Друмево  да се доближава до жилището на Х.К.Х., ЕГН **********, , находящо се адрес ***08  ,  на разстояние по-малко от 15 метра, за срок от 18 (осемнадесет) месеца, считано от влизане в сила на решението.

3. ЗАБРАНЯВА на М.Г.Д.,  ЕГН **********, адрес : с.Васил Друмево , да се приближава до  местоработата на Х.К.Х., ЕГН **********, адрес *** именно  „*** , бул.“*** , както и  местата и за социални контакти и отдих, на разстояние по-малко от 15 метра за срок от 18 (осемнадесет) месеца, считано от влизане в сила на решението.

На основание  чл.5 ал. 4 от ЗЗДН  НАЛАГА на извършителя на М.Г.Д.,  ЕГН **********, адрес : с.Васил Друмево  “ГЛОБА” в минимален размер, а  именно 200 (двеста ) лв.

 

На основание чл. 11 ал. 2 от ЗЗДН ОСЪЖДА  М.Г.Д.,  ЕГН **********, адрес : с.Васил Друмево по  сметка на ШРС , държавна такса в размер на 25 (двадесет и пет ) лева .

 

ПРЕДУПРЕЖДАВА  М.Г.Д.,  ЕГН **********, че при неизпълнение  на заповедта ще бъде задържан от органите на ОД МВР съобразно чл. 21 ал. 3 от ЗЗДН и ще бъде сезирана съответната прокуратура.

 

На осн. чл.15 ал. 2 от ЗЗДН да се издаде заповед за защита, като  нея бъдат указани последствията от неизпълнение на заповедта.

 

Да се връчат на двете страни препис-извлечение от протокола с постановеното решение и издадените заповеди.

 

Препис от заповедта да се изпрати на ОД МВР Шумен за контрол на изпълнението, съгласно чл. 21 ал. 1 от ЗЗДН.

 

Решението подлежи на обжалване в седмодневен срок, считано от връчването му по реда на чл.17 от ЗЗДН, пред ШОС .

 

Подадената жалба не спира изпълнението на издадената заповед.