О П Р Е Д Е Л Е Н И Е

 

3/2.1.2018г.

 

Красимир Кръстев - съдия-докладчик по ВАНД № 2690/2017г. по описа на ШРС, в закрито заседание, след като се запознах с материалите по делото и намирам, че са налице законови предпоставки за неговото прекратяване, поради следното:

Делото е образувано на основание постъпила въззивна жалба от Ф.Ш.А. ЕГН ********** с адрес *** против Наказателно постановление № 17-1729-000658/17.102017г. на Началник РУ –Шумен към ОДМВР гр. Шумен.

След насрочване на делото и разглеждането му по същество, във фазата на съдебните прения жалбоподателя А., разбирайки, че делото не касае принудителното снемане на регистрационните табели на управлявания от него автомобил, а касае извършени от него нарушения по ЗДвП, именно движение без обезопасителен колан и управление на МПС със СУМПС, чийто срок е изтекъл заяви, че не поддържа депозираната от него жалба и че я оттегля, както и че наложените му наказания . 

При това положение за съда остава единствена възможност да приеме, че след като въззивната жалба, макар и разгледа по същество е оттеглена, то следва делото да се прекрати.

Водим от гореизложеното, съдът:  

           

                                    О П Р Е Д Е Л  И :

 

ПРЕКРАТЯВА производството по ВАНД № 2690/2017г. по описа на Районен съд – Шумен.

Определението подлежи на обжалване в 7-дневен срок от съобщението до страните с частна жалба, пред ШАС.

 

                                                                        Районен съдия: