Р А Й О Н Е Н   С Ъ Д -  Ш У М Е Н

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

гр. Шумен, 11.11.2019 г.

 

Районният съдия при Шуменски районен съд на основание чл. 16 от ЗЗДН, като констатира, че Решение от 11.11.2019 г. по гр. д. № 2795/2019 г. по описа на ШРС подлежи на изпълнение, разпореди да се издаде следната

 

З А П О В Е Д

за защита, по силата на която

 

ЗАДЪЛЖАВА К.И.К., ЕГН **********, с адрес за призоваване и съобщения: гр. Шумен, ул. Съединение № 117, вх. Б, ет. 1, ДА СЕ ВЪЗДЪРЖА ОТ ИЗВЪРШВАНЕ НА ДОМАШНО НАСИЛИЕ над А.И.А., ЕГН ********** и И. К. К., ЕГН **********, и двамата с адрес: ***.

 

ЗАБРАНЯВА на К.И.К., ЕГН **********, с адрес за призоваване и съобщения: гр. Шумен, ул. Съединение № 117, вх. Б, ет. 1, ДА ПРИБЛИЖАВА до жилището обитавано от А.И.А., ЕГН ********** и от И. К. К., ЕГН **********, находящо се на адрес - гр. Ш*, както и до жилището обитавано от  родителите на молителката, находящо се на адрес - гр. С*, за срок от 1 /една/ година, като настоящата мярка за забрана - приближаване на първото жилище не препятства постановения режим на лични контакти между К.И.К. и детето И. К. К..  

ЗАБРАНЯВА на К.И.К., ЕГН **********, с адрес за призоваване и съобщения: гр. Шумен, ул. Съединение № 117, вх. Б, ет. 1, ДА ПРИБЛИЖАВА учебните заведения посещавани от детето И. К. К., ЕГН **********, СУ „Сава Доброплодни“ гр. Шумен и занималня Детски център „Многоточие“, гр. Шумен, ж.к. Добруджа, ул. Ген. Колев № 2, ет. 1, ап. 2, за срок от 1 /една/ година, без мярката да препятства упражняването на лични контакти между двамата.

 

При неизпълнение на заповедта, нарушителят К.И.К., ЕГН **********, ще бъде задържан от полицейския орган, констатирал нарушението, и ще бъдат уведомени органите на Районна прокуратура, на основание чл. 21, ал. 3 от ЗЗДН.

Препис от заповедта да се връчи на страните и да се изпрати на РУ на МВР гр. Шумен и РУ на МВР гр. Велики Преслав за сведение.

 

                                   РАЙОНЕН СЪДИЯ: